Systémy

PRODUKTY

Systémy AMBROX & ASCO

50 let zkušeností v oboru objemových a odstředivých čerpadel, znalost procesu. Divize Asco Pompe Engineered Systems tyto zkušenosti a znalosti zúročilo soustředěním se na velice úzkou skupinu projekčních a konstrukčních aktivit.

Divize Asco Pompe Engineered Systems a Asco Vacuum Technology jsou schopni nabídnout zcela na míru šitá řešení splňující ty nejnáročnější mezinárodní požadavky, standardy či předpisy. Mezi dodávané systémy patří dávkování v petrochemickém a chemickém průmyslu: Chemical Injections Packages, kontrolní panely Wellhead Control Panels, systémy automatické přípravy a úpravy polymerů Automatic Polymer Preparations Units. V neposlední řadě Asco Vacuum Technology poskytuje na míru navržené a konstruované systémy centrálního zdroje vakua.

ASCO Systémy

V roce 2009 společnost Asco Pompe Srl založila divizi Engineered Systems pro design a výrobu následujících technických řešení.

Díky vysoce kvalifikované skupině strojních a elektrotechnických inženýrů, silnému prodejnímu týmu AMBROX se divize ASCO POMPE Engineered Systems Division stala prvotřídní výrobní společností specializující se na výrobu:

Chemical injection packages - Ultra High Temperature - UHT Direct

Well head control panels

Polyelectrolyte preparation units

Poskytujeme řešení pro ropný a plynárenský, petrochemický a chemický průmysl „na pevnině a na moři“. Jsme kvalifikovaným schváleným prodejcem v hlavních ropných a plynárenských společnostech a dodavatelích EPC jako jsou Petronas, Takreer, Adnoc Group of Companies, Shell, Technip atd ...

Navrhujeme systémy v plném souladu s nejpřísnějšími celosvětovými normami díky využívání sofistikovaných a inovativních softwarových řešení.

ASCO Chemical Injection Packages

Systémy dávkování chemie (Chemical Injection Package) se používají k vstřikování přesného množství chemické látky do systému za požadovaného tlaku, a to buď kontinuálně, nebo přerušovaně.

ASCO Pumps Skids

ASCO Pump skids, systémy se používají k přenosu přesného množství média do systému při požadovaném tlaku, a to kontinuálně nebo přerušovaně.

ASCO Polyelectrolyte Preparation Units

Systémy pro přípravu roztoků polymerů a jejich dávkování. Tyto automatické systémy pro kontinuální přípravu a dávkování suchého polymeru jsou schopné produkovat mezi 200 l / h až 10 000 l / h roztoku polyelektrolytu s koncentrací nastavitelnou mezi 0,1% a 0,5%.

ASCO Well Head Control Panel & HPU Units

Ovládací panely této kategorie jsou navržené systémy, které zajišťují bezpečné a spolehlivé řízené otevírání a zavírání hydraulicky ovládaných on-off ventilů v průmyslových, ropných a plynových aplikacích. Tyto systémy jsou navrženy na míru tak, aby odpovídaly specifikacím klienta a nejpřísnějším mezinárodním standardům. Kompaktní design těchto jednotek je další přidanou hodnotou.

Poptávka produktu

Oslovte nás a pomůžeme vám s výběrem toho nejlepšího produktu pro váš projekt.

    Mám problém!
    Požaduji technickou konzultaci!

    Rádi vás kdykoli navštívíme a navrhneme jak lze váš proces optimalizovat, snížit provozní náklady a náklady na servis. Navrhneme plán pro záruční a pozáruční servis na úrovni. Vyplňte “Kontaktní formulář“ nebo přímo kontaktujte našeho kolegu.

    Časté dotazy

    Potřebujete pomoc se servisem či dodávkou nové technologie, čerpadel, filtrů a ostatních komponent z naší nabídky? Můžete přejít přímo do sekce Časté dotazy, kde najdete rychlé odpovědi na často kladené otázky.

    Často kladené otázky / FAQ